BMW X8 opnieuw te zien

De BMW X8 is opnieuw gespot. BMW’s toekomstige SUV-topmodel laat zich vanuit alle hoeken zien, maar gaat toch nog voor een belangrijk deel in nevelen gehuld.

We weten het al een tijdje: BMW werkt aan een X8. De al gigantische en nog behoorlijk frisse X7 is dus niet genoeg, want BMW ziet nog ruimte boven dit model voor een nóg duurdere top-SUV. De vraag is hoe die auto precies wordt gepositioneerd.
Om te beginnen lijkt het erop dat de X8 wordt ontwikkeld door BMW’s M-afdeling. Dan lijkt het volkomen logisch dat het een sportiever, coupé-achtig topmodel naast de X7 wordt. Daarmee zou de X8 zich tot de X7 verhouden zoals een Audi Q8 dat tot de Audi Q7 doet, zij het op een (nog) hoger niveau. De X5 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *