BMW i4 ‘M50’ in beeld

Op Instagram is een plaatje opgedoken van een BMW i4 die er nog wat sportiever uitziet dan de al in China aangekondigde versie met M-Sportpakket. Het zou gaan om de eerste M-versie van een elektrische BMW, die waarschijnlijk BMW i4 M50 heet.

Voor wie het gemist heeft: de BMW i4 is de elektrische versie van de BMW 4-serie Gran Coupé, waarvan de betreffende generatie overigens nog niet eens gepresenteerd is. BMW lijkt van zins om net als bij de 4-series op benzine een breed productportfolio op poten te zetten voor de i4, met verschillende motorversies, varianten met optische M-uitmonstering en ook een echte M-versie, al zou het kunnen dat we die van BMW moeten scharen onder de ‘subtoppers’ als de M440i.
Qua snelheid streeft de elektrische variant zo’n M440i echter riant voorbij. Dat moet ook, want een elektrische BMW met M-pretenties moet natuurlijk wel kunnen meedoen met de snellere jongens uit het elektroveld. BMW kondigde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *