Audi werkt aan eigen laadstations

Audi is bezig met de ontwikkeling van eigen laadstations. Daarbij volgt het merk een iets uitgebreidere aanpak dan Tesla, want Audi zet er meteen een loungeruimte bij.

Audi wil ook meewerken aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur, zoals het merk eerder al aankondigde. De fabrikant uit Ingolstadt wil in 2025 maar liefst 20 volledig elektrische modellen op de markt hebben, dus dan is het wel zo handig dat die klanten een eigen plek hebben om hun auto op te laden. De Audi charging hub moet daar een oplossing voor bieden. Het laadstation heeft de vorm van een kubus, waarbij er zes laadpalen eromheen staan. In de kubus bevindt zich een loungeruimte met eten en drinken waar de inzittenden kunnen plaatsnemen terwijl de auto zijn stroom krijgt. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *