Volkswagen Taos avontuurlijk aangekleed als Basecamp

Volkswagen heeft de Taos extra avontuurlijk aangekleed. Het resultaat is deze Taos Basecamp Concept, die meer op z’n plek lijkt naast de weg dan erop.

Volkswagen presenteerde afgelopen najaar een nieuwe SUV voor de Amerikaanse markt: de Taos. Laat je niet misleiden door zijn ruigere uiterlijk, want de Taos is in beginsel een behoorlijk compact model voor Amerikaanse begrippen. Hij is namelijk net zo lang als ‘onze’ Tiguan en vervult op de lokale markt ook ongeveer de rol die de Europese Tiguan er anders zou hebben vervuld. De Amerikanen kennen enkel de in Europa Tiguan Allspace geheten grotere Tiguan en deze Taos is er nu dus onder geschoven in het gamma. In feite is de Taos een

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *