‘Tesla Roadster krijgt optionele raketmotoren’

Tesla lijkt iets heel bijzonders van plan met de Roadster. Die krijgt volgens de huidige plannen een SpaceX-versie met raketmotoren achterop de auto. 

Net als je denkt dat Tesla-topman niet nog iets absurders kan bedenken, lijkt hij het toch weer voor elkaar te krijgen. De Tesla Roadster is nog altijd in ontwikkeling – de uiteindelijk versie krijgen we volgens de laatste berichten volgend jaar pas te zien – maar er staat nu een prototype in het gerenommeerde Petersen Automotive Museum met een uiterst bijzonder stukje informatie erbij. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Electrek staat er op een bordje bij de auto dat er een ‘SpaceX-pakket’ …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *