Tesla Model X Plaid heeft Nederlandse prijs

De vernieuwde Tesla Model X wordt in 2022 in Nederland verwacht en nu weten we ook wat de Nederlandse prijs voor de beresterke Model X Plaid is.

De Tesla’s Model S en Model X werden eerder dit jaar vernieuwd en daarbij maakten we kennis met de Plaid genaamde topversies van de twee elektrische auto’s. De Tesla Model X Plaid heeft, net als de Model S Plaid, drie motoren die samen 1.020 pk leveren. De Model X sprint daarmee in 2,6 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h, een halve seconde ‘trager’ dan de Model S Plaid. Ook ligt het geschatte rijbereik iets lager, met 547 km tegenover 628 km. De Model X Plaid dendert door tot een respectabele 262 km/h en ook op dat vlak …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *