Porsche Cayenne krijgt heftige topversie

Porsche geeft foto’s vrij van een nieuwe extra sportieve variant van de Cayenne Coupé. De nieuwkomer is gebaseerd op de Cayenne Turbo Coupé en lijkt de sterkste niet-hybride Cayenne ooit te worden.

Het leveringsgamma van de Cayenne en Cayenne Coupé is net als dat van modellen als de Porsche 911 en Panamera behoorlijk uitgebreid. De Cayenne Turbo S E-Hybrid is veruit de krachtigste Cayenne die Porsche ooit op de menukaart heeft gehad. Onder de kap ligt de 550 pk sterke 4.0 V8 van de Cayenne Turbo, een machine die bijgestaan wordt door een 136 pk leverende elektromotor die het systeemvermogen naar een intense 680 pk brengt. Die Turbo S E-Hybrid is een plug-in hybride. Porsche heeft in ieder geval voor de Cayenne Coupé een nieuwe motorversie in het vat zitten die de boeken in zal …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *