‘Goedkopere’ Citroën C3 duikt op als schaalmodel

Het is inmiddels weer even geleden dat een volledig nieuw model als schaalmodel debuteerde. Vandaag komt daar verandering in. Citroën heeft een in ieder geval voor de Indiase markt bestemd budgetmodel in het vat zitten die in miniatuurvorm al vanuit alle hoeken is te zien.

Via diverse sociale kanalen gaan foto’s rond van een nieuw schaalmodel van fabrikant Norev. Het betreft een miniatuurversie van een op stapel staande nieuwkomer van Citroën, een budgetmodel dat in ieder geval in India op de markt komt en intern codenaam C21 zou dragen. Die codenaam wordt ingewisseld voor een modelnaam die we al lang en breed kennen: C3.
Spyshots Citroën ‘C21’
Deze ‘budget-C3’ is niet de opvolger van de C3 zoals je die in in Nederland kunt kopen. Althans, daar lijkt het niet op. Deze Indiase Citroën …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *