Europese dealervereniging: ‘Plannen Stellantis zijn radicaal’

Stellantis wil in 2023 z’n dealernetwerk stevig hervormen. De uitwerking van dat plan wordt met kritiek ontvangen door de Europese dealervereniging CECRA. 

Woensdag maakte Stellantis bekend dat het z’n dealernetwerk op de schop gooit. Het wil z’n enorme portfolio aan merken meer samenvoegen door dealer- en servicebedrijven aan te wijzen die ze onder één dak gaan huisvesten. In de aanloop daarnaartoe maakt Stellantis alvast bekend dat de huidige contracten met dealerbedrijven daarom beëindigd worden met inachtneming van twee jaar opzegtermijn en dat het in gesprek met de bedrijven zal gaan om te verduidelijken hoe de toekomst eruitziet. Ongetwijfeld verdwijnen er dealers en het is vooral die onzekerheid waar

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *