Volkswagen Taigo helemaal in beeld

Dit is de Volkswagen Taigo. De nieuwe compacte coupé-SUV van Volkswagen is helemaal zonder plakkers in beeld verschenen. Later dit jaar in Nederland.

Volkswagen brengt later dit jaar een model op de Europese markt dat in Zuid-Amerika al even bekend is. In mei 2020 presenteerde Volkswagen in Brazilië namelijk de Nivus, een compacte cross-over met een aflopende daklijn waar Volkswagen direct al over meldde dat hij later ook naar Europese zou komen. Kort geleden gaf Volkswagen de eerste designschetsen van die voor de Europese markt bestemde auto vrij, een cross-over die in onze contreien Taigo gaat heten. Die Volkswagen Taigo is nu al zonder ook maar enige vorm van plaatwerk verhullend camouflagemateriaal betrapt.
Volkswagen Nivus (Zuid-Amerika)
Eerlijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *