Touring Superleggera Arese RH95 te zien – Exclusief

Carrozzeria Touring Superleggera komt binnenkort met een exclusief nieuw model waarmee het bedrijf zijn 95ste verjaardag viert. De Italiaanse coachbuilder heeft nu de naam van de auto vrijgegeven: Arese RH95. Maar er is meer, AutoWeek kan je namelijk exclusief de patentplaten van de Touring Superleggera Arese RH95 laten zien.

De onthulling van de Touring Superleggera Arese RH95 staat pas voor juni gepland en dus is Carrozzeria Touring Superleggera via zijn sociale kanalen nog druk met het aanjagen van de komst van de auto. Het designhuis geeft nu de naam vrij en laat daarbij direct een stuk van de klep van die Arese RH95 zien, waaronder de ongetwijfeld krachtige benzinemotor zich schuilhoudt. AutoWeek heeft een uitgebreide set patentplaten opgedoken waarop de Arese RH95 al vanuit alle hoeken is te zien. De Arese RH95 krijgt net als de vorig jaar gepresenteerde

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *