Stellantis gaat dealernetwerk hervormen

Stellantis plant een flinke verandering in het distributienetwerk van z’n verschillende merken. De merken worden meer samengebracht onder één dak.

Nu Groupe PSA en Fiat Chrysler samengegaan zijn tot Stellantis, is er in één klap een enorm dealer- en servicecentrumnetwerk van tal van verschillende merken onder één concern. Stellantis maakt bekend dat het dat meer wil gaan stroomlijnen in de komende jaren. Dat betekent vermoedelijk dat er merkdealers gaan verdwijnen en anderen juist een veel breder portfolio krijgen. Vanaf 2023 zal je dus vermoedelijk steeds vaker dealerbedrijven tegenkomen waar je voor onder meer Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo terechtkunt.
Stellantis stelt dat de huidige contracten met verkoop- en servicepunten beëindigd worden met inachtneming van twee jaar opzegtermijn en dat daarna een nieuw …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *