Nieuwe Volkswagen Multivan ook als plug-in hybride

Volkswagen Bedrijfswagens voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de teasercampagne die voorafgaat aan de introductie van de nieuwe Volkswagen Multivan. Ditmaal laat de bedrijfswagentak van Volkswagen eens geen nieuwe designschets zien. Wél maakt het bekend dat de nieuwe Multivan ook als plug-in hybride beschikbaar komt.

De nieuwe Volkswagen Multivan wordt de eerste ruimtereus van Volkswagen die beschikbaar komt met een plug-in hybride aandrijflijn. Volkswagen Bedrijfswagens geeft namelijk weg dat de nieuwe Multivan onder meer leverbaar wordt met een aandrijflijn die luistert naar de naam eHybrid. Exacte details over die plug-in hybride hardware houdt Volkswagen nog even onder de pet. Wel zegt het dat het accupakket een plek in de bodem krijgt en dat de elektrische actieradius in elektromodus voldoende is voor het afleggen van “gebruikelijke dagelijkse kilometers.” De naam van de plug-in hybride versie, eHybrid, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *