Nieuwe Toyota Tundra op komst

De Toyota Tundra is een van de oudere modellen in Toyota’s Amerikaanse modellengamma. Pick-upliefhebbers hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op een nieuwe generatie van Toyota’s concurrent van auto’s als de Ford F-150 en Chevrolet Silverado.

Wat pick-ups betreft heeft Toyota in Nederland alleen de Hilux op de menukaart staan. In de Verenigde Staten heeft Toyota de Tacoma en de Tundra in het gamma waarvan die tweede veruit de grootste is. Waar de Tacoma formaattechnisch vergelijkbaar is met de Hilux, is de Tundra de auto die zich moet meten met bakbeesten als de Ram 1500, Ford F-150 en Chevrolet Silverado. De huidige Tundra werd in 2007 gepresenteerd en gaat inmiddels, na enkele bijsnijsessies, al 14 jaar mee. Behoorlijk lang, zeker voor een model in een in de Verenigde Staten bovenmatig populair segment. Toyota geeft nu eindelijk een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *