Nieuwe elektrische SUV Smart debuteert tijdens IAA

De IAA van München is het podium waarop Smart een vooruitblik presenteert van een compleet nieuwe compacte SUV. De nieuwe elektrische Smart is de auto die onder de vleugels van het samenwerkingsverband tussen Daimler en Geely gevoerd gaat worden.

Twee jaar geleden werd bekend dat Smart voor 50 procent in handen van het Chinese Geely kwam. Het samenwerkingsverband tussen Geely en Daimler werkt ondertussen hard aan de ontwikkeling van volledig nieuwe elektrische modellen. Het is al even bekend dat Smart straks meer modellen krijgt dan slechts de Fortwo en de Forfour. Zo staat voor 2022 een ‘elektrische B-segmenter’ op de rol en Smart komt zelfs met een SUV-achtige. Van die

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *