Nieuwe BMW 7-serie deint over de Nürburgring

BMW jaagt de nieuwe 7-serie over de Nürburgring. De nieuwe BMW 7-serie krijgt een eigenwijs front en wordt ook leverbaar als elektrische i7.

BMW bewandelt met auto’s als de Z4 en 4-serie een vrij uitgesproken designpad. Ook de nieuwe 7-serie wordt een model dat met name met zijn vooraanzicht breekt met z’n voorgangers. BMW’s concurrent van auto’s als de Mercedes-Benz S-klasse, Lexus LS en Audi A8 krijgt namelijk een eigenwijs front met opvallend laag geplaatste verlichting. Met een beetje fantasie doet het geheel enigszins denken aan de wijze waarop de eerste generatie 8-serie was vormgegeven. Op deze reeks spyshots, geschoten op de Nürburgring-Nordschleife, is het opmerkelijke 7-serie-front al behoorlijk goed te zien.
BMW i7 (illustratie)
In onder meer de voorbumper van deze ingepakte nieuwe BMW 7-serie zijn sensoren …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *