Jaguar E-Pace ook als R-Dynamic Black Edition

De kleinste SUV van Jaguar krijgt er een nieuwe uitvoering bij. Jaguar breidt de Nederlandse prijslijst van de E-Pace namelijk uit met een smaak die luistert naar de naam R-Dynamic Black Edition. Daarnaast voert Jaguar een kleine update door op het volledige leveringsgamma van de E-Pace.

Jaguar leverde de E-Pace al in de uitvoeringen S, SE, HSE, R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE en Sport. De reeks R-Dynamic-uitvoeringen wordt nu uitgebreid met de R-Dynamic Black Edition. Zoals zijn naam al aangeeft onderscheidt die R-Dynamic Black Edition zich vooral met een reeks zwarte designaccenten.
De R-Dynamic Black Edition is gebaseerd op de R-Dynamic S-uitvoering is dus níet op de rijkst uitgeruste R-Dynamic die er te koop is. Toch zit de nieuwe uitvoering bepaald niet verkeerd in z’n spullen. Zo heeft hij standaard het Black Pack, een pakket met onder andere zwarte in plaats van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *