Bijzondere Porsche 718 Cayman op de ‘Ring gesnapt

Porsche heeft een wel heel opmerkelijk uitgedoste 718 Cayman de deur uit gestuurd. Op deze set spionagefoto’s ia een optisch verbrede en op bijzondere wijze ingepakte 718 Cayman te zien. Het is nog onduidelijk waarmee Porsche precies aan het testen is.

Porsches 718 Cayman en Boxster zijn er in diverse smaken, maar zo’n vreemd uitgedoste Cayman zoals je ‘m op deze foto’s ziet, kun je niet bij Porsche bestellen. De sinistere verschijning is rondom uitgerust met wielkastverbreders, aan de koets bevestigde schermen die op hun beurt ook weer verbreed zijn. Daarnaast is de zwarte Porsche 718 Cayman bedekt met opvallende stickertjes.
Of Porsche hier een extra heftige van de 718 Cayman aan het testen is? Het zou kunnen, maar wellicht is er meer aan de hand. De spoorbreedte voor en achter lijken namelijk niet dermate vergroot dat de extra opzetstukken rondom noodzakelijk zijn. Het is niet ondenkbaar dat dit ietwat vertimmerde gevaarte dient om …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *