Mini John Cooper Works Cabrio volgens AC Schnitzer

Niet tevreden met het vermogen van je Mini John Cooper Works Cabrio? Breng je Mini JCW dan langs tuner AC Schnitzer voor extra pk’s!

Net als voor de in april op de Mini John Copper Works Cabrio doorgevoerde bijpuntsessie levert de geblazen 2.0 viercilinder in die open pretmachine 231 pk en 320 Nm. Wie dat niet genoeg vindt, kan bij AC Schnitzer aankloppen voor een vermogensboost. AC Schnitzer schroeft maar wat graag een extra module op het motormanagementsysteem waarmee het vermogen van de open Mini JCW toeneemt tot 265 pk en 390 Nm. Hoe rap de Mini JCW Cabrio met die extra spierkracht is, vermeldt AC Schnitzer niet. De standaardversie heeft 6,6 tellen voor de 0-100 sprint nodig. Na de AC Schnitzer-kuur is de Mini John …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *