Ford Mustang Mach 1 iets goedkoper dan verwacht

Ford heeft de Mustang Mach 1 inmiddels naar Nederland gehaald en maakt meer bekend. De vanafprijs blijkt iets lager te liggen dan aanvankelijk verwacht werd. Met automaat is de Mustang Mach 1 namelijk wat goedkoper.

Genieten van een beresterke V8 in een nieuwe auto is zeldzamer dan ooit aan het worden. Gelukkig is de Ford Mustang er nog en is nu ook de – voor ons – crème de la crème onder de Mustangs hier leverbaar. De Mustang Mach 1 perst 460 pk en 529 Nm uit de 5,0-liter V8, 10 pk meer dan in de Mustang GT. Uiteraard is ook het onderstel en uiterlijk aangepakt en zorgt een aangepast uitlaatsysteem ervoor dat de Mach 1 ook qua geluid echt niet te missen is. We wisten al dat de Mach 1 zowel met handgeschakelde Tremec-zesbak leverbaar zou worden als met de tientrapsautomaat, maar nu zijn ook de precieze prijzen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *