Elektrische Opel Manta GSe Elektromod is los

33 jaar nadat de laatste Opel Manta van de band rolde is keert het model terug. Dít is de Opel Manta GSe Elektromod, een elektrisch aangedreven Manta die het verleden en het heden op bijzondere wijze combineert.

Opel heeft een wel heel bijzonder project voorgesteld. Dit is namelijk de Manta GSe Elektromod, een zogenoemde ‘restomod’ van de Manta A die in 1970 op de markt verscheen. Een restomod is een klassieker die niet alleen tot in de puntjes is opgeknapt, maar ook is doorspekt met moderne techniek. Wie had gehoopt dat Opel daadwerkelijk een elektrische nieuwe Manta op de markt zou brengen, moeten we dan ook teleurstellen. Het blijft bij dit ene exemplaar.
Opel Manta GSe Elektromod
Dat ene exemplaar is echter wel direct een bijzondere. De elektrische Manta A laat volgens Opel zien dat het merk een grote focus op ‘emissievrije’ mobiliteit legt, maar dat het zijn erfgoed daarbij niet vergeet. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *