Dit lees je in AutoWeek 20

AutoWeek 20 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Deze week hebben we in AutoWeek extra aandacht voor youngtimers. Dat zie je al aan de foto hierboven: we zetten namelijk onder meer een Alfa Romeo 166 en een Lancia Thesis tegenover elkaar. Allebei verkochten ze hier in Nederland bepaald niet super en tegenwoordig zijn ze al helemaal zeldzaam. Hoewel een Duitse tegenhanger misschien veiliger voelt, kun je in zo’n dikke Italiaanse sedan met een 3,0-liter V6 ook prinsheerlijk rondrijden. In AutoWeek 20 lees je waarom het misschien toch het overwegen waard is. Nog een grote oudere sedan, maar dan uit de Duitse hoek: de Mercedes-Benz S-klasse W140. Die bestaat dit jaar 30 jaar en dat vraagt natuurlijk om een terugblik. Hoe rijdt zo’n oude S …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *