Bosch-CEO verwacht chiptekort voor rest van het jaar

Het chiptekort dat momenteel tal van autofabrikanten behoorlijk wat productie kost, kan nog tot aan het nieuwe jaar een probleem zijn. Dat verwacht de CEO van Bosch.

Bosch, al decennialang een vaste leverancier van onderdelen aan autofabrikanten, is er niet gerust op dat het chiptekort snel opgelost is. De CEO van het Duitse bedrijf, Volkmar Denner, verklaart dat in gesprek met de Frankfurter Allgemeine Zeitung. De topman stelt dat het tekort mogelijk pas in 2022 ingelopen is. Denner verwacht in ieder geval dat de komende maanden ‘moeilijk’ worden. Daarmee bevestigt hij nog eens de verwachting van Bosch dat snellere verbetering in de situatie niet mogelijk wordt geacht. De auto-industrie kan zich dus opmaken voor nog een aardige tijd productietekorten. Verschillende autofabrikanten die onder het tekort lijden, spraken de hoop uit dat de situatie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *