McLaren 720S in Gulf-jasje gestoken

McLaren is maar wat dol op de historische Gulf-livery. Voor de tweede keer in korte tijd voert het één van z’n auto’s in die kleurstelling uit.

Het oranje-blauwe kleurschema van Gulf, dat uitgroeide tot één van de meest iconische kleurstellingen ooit in de racerij, spreekt bij McLaren aardig tot de verbeelding. In 2014 werd in opdracht van een klant een P1 in een Gulf-jasje gestoken en ruim een halfjaar geleden deed McLaren hetzelfde met de Elva. Die laatste deed McLaren op eigen initiatief, vanwege vorig jaar nieuw aangehaalde banden met Gulf. Nu volgt de 720S. Die is door McLaren Special Operations (MSO) met de hand van de livery voorzien. Een klus die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *