Grote Nederlandse bedrijven: ‘leaseauto op z’n retour’

Een behoorlijk aantal van ’s lands grootste bedrijven verwacht dat de leaseauto ook na corona steeds minder relevant wordt. De leasevloot krimpt nu al en dat zet naar verwachting door.

Thuiswerken is al ruim een jaar het devies vanwege de pandemie en ook grote bedrijven zetten hier nog steeds tot op zekere hoogte op in. De verwachting is dat het thuiswerken voor een deel zal blijven, ook al is het binnenkort waarschijnlijk weer prima mogelijk om met z’n allen naar kantoor te gaan. Uit onderzoek van Nieuwsuur onder de twintig grootste werkgevers van Nederland blijkt dat het gros van normaal vier á vijf kantoordagen naar twee á drie verwacht te gaan. Een logisch gevolg is dat een leaseauto daardoor minder relevant is.
Bedrijven als ABN AMRO, KPN, De Volksbank, KPMG, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *