Genesis maakt meer bekend over Europese G80 en GV80

Genesis begint binnenkort met de verkoop van auto’s in enkele Europese landen. Nu zijn de eerste aandrijflijnen en prijzen van de G80 en GV80 bekend.

Genesis begint z’n Europese avontuur in Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor die laatste twee landen maakt het merk nu bekend welke aandrijflijnen er beschikbaar komen voor de G80 en GV80. Ook de Britse prijzen van die twee topmodellen zijn inmiddels bekend. Hoewel dat voor een eventueel Nederlands prijskaartje geen enkele garantie geeft, geeft het wel alvast een interessant inkijkje.
G80
De Genesis G80, de sedan waarmee Genesis hoopt het kaas van het brood te eten bij auto’s als de Mercedes-Benz E-klasse en Audi A6, is de ‘goedkoopste’ van de twee. In het VK wordt die leverbaar vanaf …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *