Cupra Born geeft enkele details prijs

Cupra staat te trappelen om z’n gloednieuwe elektrische Born te onthullen, de Spaanse tegenhanger van de Volkswagen ID3. Het merk laat nu alvast wat details zien.

Nog iets meer dan een week en dan trekt Cupra in Barcelona het doek van de Born. Een auto die je direct zal herkennen als een elektrisch model van de Volkswagen Groep, niet in de laatste plaats omdat-ie in grote lijnen het voorbeeld van de Volkswagen ID3 volgt. Toch maakt Cupra er uiteraard werk van om ‘m voldoende onderscheidend te maken. Dat liet de conceptversie, de vorig jaar gepresenteerde el-Born, in grote lijnen al zien. Nu krijgen we alvast wat details van de productieversie te zien.
Dat de verschillen tussen de Born en het studiemodel mogelijk lastig te spotten zullen zijn, blijkt ook wel weer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *