Bentley Bentayga volgens Mansory

Tuner Mansory heeft z’n kunstjes vertoond op de vernieuwde Bentley Bentayga. Geheel volgens traditie heeft Mansory er weer een behoorlijk potsierlijke verschijning van weten te maken.

Tuner Mansory is bekend van zijn behoorlijk uitgesproken creaties, al komt het bedrijf soms ook opvallend subtiel uit de hoek. Vandaag laat Mansory zich weer van z’n vertrouwde kant zien en dat betekent dat het een nieuw automobiel slachtoffer gevonden heeft om te overladen met excessief spoilerwerk.
Eerlijk is eerlijk, de Bentayga is wel wat gewend. Bentley’s SUV is voor diverse tuners een aantrekkelijk model gebleken en ook Mansory heeft zich eerder op de auto gestort. De Bentley Bentayga werd medio vorig jaar echter gefacelift en het is die vernieuwde variant die nu op Mansory’s martelbank is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *