Automobili Pininfarina’s elektrische SUV in beeld – Exclusief

Automobili Pininfarina kondigde eind 2019 de komst aan vn een tweede productiemodel, een auto die naast de extreme Battista een plekje krijgt in het leveringsgamma van het bedrijf. AutoWeek kan je exclusief een stel patentplaten laten zien van wat mogelijk de conceptuele voorbode op Pininfarina’s nieuwe SUV-achtige is.

Automobili Pininfarina is de afdeling van Pininfarina die meer doet dan slechts auto’s tekenen. Automobili Pininfarina is daadwerkelijk een automerk en met de heftige in nauwe samenwerking met het Kroatische Rimac ontwikkelde Battista heeft Automobili Pininfarina zijn eerste productiemodel al gereed. Die elektrische hypercar krijgt in de toekomst gezelschap van een hele reeks elektrische modellen. AutoWeek kan je exclusief de patenttekeningen laten zien van wat zeer waarschijnlijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *