Stellantis verwacht grotere problemen door chiptekort

Stellantis verwacht dat dit kwartaal de problemen door het wereldwijde chiptekort groter zullen zijn dan in het voorbije kwartaal.

Stellantis, het bedrijf achter automerken als Peugeot, Opel, Fiat en Jeep, denkt dat de productieproblemen door het wereldwijde chiptekort dit huidige tweede kwartaal groter zullen zijn dan in de eerste drie maanden van het jaar. Toen produceerden de verschillende merken van Stellantis 190.000 auto’s minder dan gepland, 11 procent van de geplande productie. In de huidige periode zal de productie nog verder achterblijven, verwacht het concern. Concrete cijfers noemt het daarvoor nog niet. Wel verwacht het dat in het tweede halfjaar de situatie weer wat normaliseert. Eerder gaven ook

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *