Radford keert terug met eigen creatie op Lotus-basis

De Britse coachbuilder Radford wordt nieuw leven in geblazen. Het eerste project staat inmiddels in de steigers en nu maakt Radford bekend dat een Lotus de basis vormt.

Als je nog nooit van Radford hebt gehoord, kunnen we ons dat goed voorstellen. Het was een coachbuilder die in het Verenigd Koninkrijk vooral in de jaren 50 en 60 naam maakte met aangepaste Rolls-Royces, Mini’s en Aston Martins. De meest bekende creatie is waarschijnlijk de Aston Martin DB5 Shooting Brake, waar men er twaalf van maakte met goedkeuring van Aston Martin. Ook was oprichter Harold Radford verantwoordelijk voor de productie van het koetswerk van de Ford GT40, dus iets moois in elkaar zetten kon men wel. Nu wordt Radford nieuw leven ingeblazen door onder meer Formule 1-wereldkampioen Jenson Button en Ant Antstead, bekend van onder meer het televisieprogramma Wheeler Dealers.
De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *