Lamborghini Miura krijgt modern eerbetoon

De Lamborghini Miura – volgens sommigen de mooiste auto ooit gemaakt – is een van de meest legendarische Lamborghini’s in de rijke geschiedenis van het merk. Het altijd uitgesproken Ares Design werkt aan een auto waarmee het een eerbetoon aan de Miura brengt.

Op een stel door AutoWeek opgedoken patenttekeningen is een door Ares Design ontworpen coupé te zien die van alle kanten is doorspekt met verwijzingen naar de Lamborghini Miura. Hoewel de verhoudingen van de auto vooral van opzij bezien niet helemaal overeenkomen met die klassieke Lamborghini is het duidelijk dat Ares Design met het nog te presenteren model een hommage aan de Miura brengt.
Zo is de achterzijde van het model duidelijk geïnspireerd op die van de Lamborghini Miura. Met name het rooster dat de gehele breedte van het achterste beslaat en de lamellen boven de achterruit zijn typische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *