Fiat’s nieuwe compacte cross-over zoekt een naam

Fiat heeft een splinternieuwe compacte cross-over aan autoland voorgesteld.  De kleine SUV-achtige heeft nog geen naam, maar introduceert volgens Fiat wel een compleet nieuw platform.

Fiat’s marketingafdeling is al even aan het opwarmen voor de komst van Fiat’s nieuwe compacte cross-over en ook nu zijn we er nog niet. De vooralsnog alleen voor de Zuid-Amerikaanse markt bestemde nieuwe cross-over is tijdens de finale van Big Brother Brasil digitaal getoond, maar we zijn niet bepaald overladen met informatie. Sterker nog, de nieuwe Fiat heeft nog niet eens een naam.
Fiat schakelt voor de naam van zijn nieuwe model de hulp in van iedereen met een internetverbinding. Op een speciaal daarvoor ingerichte website kun je namelijk stemmen of de nieuwe cross-over van Fiat Tuo, Domo of Pulse gaat heten. Dan de auto, die is namelijk ook interessant. Volgens Fiat staat de auto op een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *