Verkoop bedrijfswagens in de lift

De verkoop van personenauto’s krabbelt weer op. In april werden meer auto’s geregistreerd dan in dezelfde maand vorig jaar. Ook de verkoop van bedrijfswagens zit in de lift, zo meldt Automotive Management op basis van cijfers van RDC.

In april zijn 6.555 nieuwe bedrijfswagens op kenteken gezet. Dat zijn er volgens Automotive Management, dat zich baseert op cijfers van RDW, 65,6 procent meer dan de 3.958 bedrijfswagens die in dezelfde maand vorig jaar werden geregistreerd. In april vorig jaar daalde de verkoop van nieuwe bedrijfswagens met bijna 40 procent als gevolg van de pandemie. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn inmiddels zo’n 27.000 nieuwe bedrijfswagens geregistreerd, een kleine twintig procent meer dan in diezelfde periode vorig jaar.
Volkswagen bleek in april de populairste fabrikant van bedrijfswagens. Er gingen 1.418 bestelauto’s van het merk over de toonbank, bijna 86 procent meer dan in april 2020.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *