Test: Toyota Hilux

Toyota heeft de Hilux geüpdatet. Wat mogen we verwachten van het immer onverzettelijke werkpaard?

Toyota biedt de Hilux in Nederland aan met twee verschillende motoren, de 2,4 liter diesel was er al en voortaan is er ook een 2,8 liter diesel. Deze Hilux is voorzien van de nieuwe 2,8-liter diesel, die piekt bij 204 pk en 500 Nm maar is evengoed zuiniger dan Toyota’s 2,4-liter. In de ecomodus maakt de 2.8 D-4D een enigszins gezapige indruk. Vlotter gaat het in de powermodus, de reactie op het gaspedaal wordt dan directer en de zestraps automaat houdt een versnelling lager aan. De automaat doet adequaat zijn werk, al gaat dat niet bepaald met de zijdezachte verfijning van een Lexus. Meekomen met het verkeer gaat prima, je bent met deze machine zeker niet veroordeeld tot een vast verblijf op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *