Nieuwe Skoda Fabia: ruimer en slimmer

Het Fabia-avontuur dat in 1999 startte is toe aan een nieuw hoofdstuk. Dit is de compleet nieuwe Skoda Fabia van de vierde generatie, een auto die in elke richting een stukje groeit ten opzichte van het huidige model. De nieuwe Skoda Fabia is dankzij de overstap naar het MQB A0-platform meer Polo dan hij in lange tijd is geweest. Vanaf november staat de nieuwe Fabia bij de Nederlandse dealers.

Highlights Skoda Fabia

Enkele centimeter gegroeid, ruimer dan ooit
Helemaal MQB
Verbeterde uitrusting
Met 1.0 TSI’s vanaf november in Nederland

De Fabia is een belangrijk model voor Skoda. Sinds de introductie van de eerste generatie in 1999 heeft het merk er wereldwijd ruim 4,5 miljoen exemplaren van verkocht. Daarmee is het na de Octavia de best verkochte Skoda ooit. Ook in Nederland doet de Fabia het niet verkeerd. Hoewel de Fabia ook in de Nederlandse verkoopstatistieken de Octavia voor zich moet dulden, is de auto met 85.545 sinds 1999 verkochte exemplaren daarna de populairste Skoda ooit. Daar komt bij dat de Fabia – tot

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *