Genesis komt deze zomer naar Europa

Genesis, het luxemerk van Hyundai, komt naar Europa. Komende zomer is het zover, al lijkt dat nog niet voor Nederland te gelden. Het merk doet al wel uit de doeken wat er allemaal aan zit te komen.

Dat Genesis naar Europa komt, is al enige tijd bekend. Nu weten we ook wanneer: Genesis strijkt vanaf juni neer in Europa. Het merk, dat ontstond toen Hyundai modelnaam Genesis in 2015 losweekte en er een apart luxemerk van maakte, opent deze zomer in Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk zijn eerste vestigingen. Ook online verkoop behoort tot de mogelijkheden. Volgens Genesis is dat de ‘initiële lancering van het merk’, dus reken erop dat het later uitbreidt naar andere Europese landen en waarschijnlijk ook Nederland.
Genesis begint in eerdergenoemde landen met de verkoop van de G80 en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *