Fiat laat nieuwe compacte cross-over zien

Fiat heeft een nieuwe compacte cross-over in de ontwikkelingskamers staan. Het merk geeft middels een nieuwe teaserplaat meer weg van het definitieve ontwerp van die nieuwe SUV-achtige. De onthulling van de nieuwe compacte Fiat volgt zeer binnenkort.

Fiat heeft een nieuwe compacte cross-over in de ontwikkelingskamer staan, een auto die vooralsnog luistert naar de werktitel Project 363. Die nieuwe compacte cross-over is op een nieuwe teaserplaat in beeld gebracht. Hoewel Fiat het gros van de auto in zowel letterlijke als figuurlijke zin nog onbelicht laat, is wel al iets van het ontwerp te zien. De nieuwe hoogpotige Fiat lijkt een vrij stoere, hoge SUV-neus te krijgen, compleet met platte led-dagrijverlichting. Mogelijkerwijs zitten de daadwerkelijke koplampen een verdieping lager in de snuit van de auto. In de voorbumper zijn in ieder geval al fikse openingen te zien.
De nieuwe cross-over van Fiat lijkt overigens niet voor Europa …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *