Dit lees je in AutoWeek 18

AutoWeek 18 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Deze week staat onze Peugeot e-2008-duurtester tegenover z’n tweelingbroer. Althans, z’n twee-eiige tweelingbroer, want we zetten ‘m naast de reguliere 2008. Met een verbrandingsmotor dus. Uiteraard is het interessant om eens te kijken waarin je allemaal merkt dat de ene nog conventioneel is aangedreven en de andere elektrisch.
Uiteraard kun je die twee aandrijfvormen ook gewoon combineren in één auto. Dat doen Renault en Seat bijvoorbeeld bij hun compacte middenklassers, de Mégane en Leon. Enkele jaren geleden waren deze, zeker als stationwagon, als een gek gegaan op de zakelijke markt. Tegenwoordig zijn ze echter niet meer interessant voor wie flink op bijtelling wil besparen. Kunnen de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *