Bentley werkt samen met Audi aan EV

Bentley komt in 2025 met z’n eerste puur elektrische model, dat was al bekend. Nu doet de CEO van het merk meer details uit de doeken.

Bentley staat al sinds jaar en dag symbool voor forse auto’s met dito motoren. Wie momenteel bijvoorbeeld nog in de markt is voor een twaalfcilinder, komt haast automatisch bij dat merk uit. Voor die mensen wacht er vanaf 2025 een flinke domper, aangezien Bentley in november duidelijk maakte dat het in de tweede helft van dit jaar de verbrandingsmotor subtiel richting de uitgang gaat begeleiden. In 2025 komt het zelfs al met een puur elektrisch model. Wie dat nog te ver vindt gaan, kan tot 2030 ook nog voor plug-in hybrides bij Bentley terecht.
Aanvankelijk leek het logisch dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *