Prijslijst Seat Tarraco herzien

Seat past het Nederlandse leveringsgamma van de Tarraco aan. Seat’s grootste SUV is voortaan beschikbaar in uitvoeringen die net even anders heten dan dat je wellicht gewend bent. De vanafprijs van de Seat Tarraco bedraagt €37.490.

De Seat Tarraco was tot voor kort leverbaar als Style, Xcellence en FR. Vanaf nu krijgen die uitvoeringen de toevoeging Business Intense achter zich geplakt. Gelukkig blijft het niet bij slechts een naamwijziging. Ook de standaarduitrusting van de auto’s is aangepast.
De Seat Tarraco Style Business Intense is gebaseerd op de vorige Style-uitvoering en heeft dus onder andere lichtmetalen wielen, led-verlichting en Seat’s digitale instrumentarium dat luistert naar de naam Virtual Cockpit. De nieuwe variant voegt aan de uitrusting zaken aan toe als een infotainmentsysteem met 9,2-inch scherm, een inductielader, een achteruitrijcamera en slimme adaptieve cruise control. Ook standaard is het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *