Nieuwe Dacia Logan MCV in beeld

Dacia heeft een splinternieuwe Logan MCV achter de schermen staan, het extra praktische broertje van de vorig jaar vernieuwde Dacia Sandero. De nieuwe Logan MCV moet het net als z’n voorganger zonder uit twee deurtjes bestaande achterklep doen.

Dacia trok vorig jaar in een vloeiende beweging het doek van de nieuwe Sandero en Logan. De nieuwe Logan debuteerde alleen als vierdeurs sedan en dus was de nieuwe Logan MCV de grote afwezige in de vernieuwingsronde van Dacia. Even leek het er dan ook op dat die praktische stationwagen van Dacia geen opvolger zou krijgen, maar er zit tóch een nieuwe Logan MCV in het vat. Op deze kakelverse set spionagefoto’s is die nieuwe Dacia Logan MCV beter dan ooit te zien.
De Dacia Logan MCV op deze foto’s hangt nog altijd fanatiek in de camouflageplakkers, maar toch is iets meer van het definitieve …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *