Nieuwe concept-car Vinfast in beeld – Exclusief

Het Vietnamese Vinfast heeft een nieuw studiemodel klaarstaan, een concept-car waar AutoWeek je exclusief de eerste afbeeldingen van kan laten zien. Het lijkt er sterk op dat Vinfast met de nog naamloze concept-car vooruitblikt op een nieuw elektrisch model.

Het relatief jonge Vietnamese Vinfast heeft Europese expansieplannen. Dat was al even bekend, al zei Vinfast-topman Nguyen Thi Van Anh onlangs dat 2022 het jaar is waarin het merk de Nederlandse markt betreedt. Vinfast, dat z’n auto-avontuur begon met twee op de BMW 5-serie en X5 gebaseerde modellen, heeft in thuisland Vietnam al een relatief uitgebreid modellengamma dat uit onder meer diverse elektrische auto’s als

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *