Honda N7X Concept blikt vooruit op SUV met zeven zitplaatsen

De Honda N7X Concept blikt vooruit op een nieuwe compacte SUV met zeven zitplaatsen. De productieversie volgt op termijn waarschijnlijk de de B-RV op.

De Honda N7X Concept is een studiemodel dat door Honda Asia Pacific is klaargestoomd. Dat geeft natuurlijk al aan dat je de definitieve productieversie van de N7X, wiens naam staat voor New 7-Seater eXitement, in Nederland niet op de markt hoeft te verwachten. Volgens Honda is de N7X overigens niet puur een SUV. Het merk omschrijft de auto als een combinatie van een MPV en een SUV. De Indonesische automarkt wordt binnen dus verrijkt met een ongetwijfeld zeer praktisch model.
Zeer waarschijnlijk gaat de van de N7X Concept afgeleide productieversie de in Europa niet bekende BR-V vervangen. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *