Elektrische Aiways U6 vanuit alle hoeken

De Chinese fabrikant Aiways brengt nog dit jaar een tweede elektrische SUV op de Nederlandse markt. Van die elektrische Aiways U6 kunnen we je nu meer foto’s laten zien.

Aiways gaf onlangs de eerste foto’s vrij van de Aiways U6, een elektrische SUV die nog dit jaar een plekje naast de reeds bekende U5 krijgt op de Nederlandse markt. Hoewel de Aiways U5 ondanks zijn markante design een conventionele SUV is, giet Aiways zijn tweede internationale productiemodel in de vorm van een zogenoemde Coupé-SUV. Een SUV met een sterk aflopende daklijn dus.
Aiways U6
De Aiways U6 deelt zijn modulaire More Adaptable Structure (MAS) gedoopte platform met de U5 en komt zeer waarschijnlijk met dezelfde elektrische aandrijflijn beschikbaar. De Aiways U6 op deze foto’s is voorzien …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *