Autoverkopen april: eindelijk in de plus

De verkoop van nieuwe auto’s in Nederland was in april eindelijk weer beter dan diezelfde maand vorig jaar. Toch is het nog altijd lang niet op het oude niveau.

De afgelopen maanden was er de ene na de andere daling in de autoverkopen ten opzichte van een jaar eerder. De eerste drie maanden van 2020 werden we immers nog niet of nauwelijks geraakt door de coronacrisis. Dat was in april vorig jaar wel anders en het mag dan ook geen verrassing heten dat het dit jaar in april beter ging. Er werden 23.846 nieuwe auto’s geregistreerd, 55 procent meer dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die Bovag en Rai Vereniging vandaag vrijgeven. Daarbij plaatst …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *