Speciale BMW 7-serie jaagt op Mercedes-Maybach S-klasse

BMW heeft een uiterst luxueuze speciale editie van de 7-serie klaargestoomd. Het gaat om een rijkelijk uitgeruste en in een two-tone kleurstelling uitgevoerde variant van de machtige in Nederland niet meer leverbare BMW M760 Li xDrive. Inderdaad, met machtige V12.

BMW gaat in China 25 wel heel opulente exemplaren van de 7-serie bouwen die allen gebaseerd zijn op de BMW M760 Li xDrive, de vierwielaangedreven 7-serie met de eind vorig jaar uit het Nederlandse leveringsgamma geknipte biturbo 6.6 V12. Die twaalfcilinder levert in de basis 585 pk en 850 Nm koppel, maar is in de speciale reeks Siebeners opgeschroefd tot 585 pk en 850 Nm.
Het blijft niet bij een krachtigere V12. De speciale edities van de M760 Li xDrive worden in een two-tone kleurstelling uitgevoerd waarbij de bovenkant van de 7-serie Cashmere Zilver is gespoten en de onderste helft in Aventurine Red …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *