Nieuwe BMW 2-serie Coupé beter te zien

De nieuwe BMW 2-serie is al meermaals in camouflagekostuum gesnapt, maar niet eerder liet de nieuwe 2-serie Coupé zo veel van z’n definitieve design zijn als op deze kakelverse set spionageplaten.

De BMW 2-serie Coupé wordt opgevolgd door een volledig nieuw model dat je feitelijk los moet zien van de 2-serie Gran Coupé en de huidige en volgende generatie 2-serie Tourer. De Gran Coupé en de Tourer staan namelijk op het in de basis voorwielaangedreven UKL-platform terwijl de nieuwe 2-serie Coupé weer een achterwielaangedreven model wordt. De nieuwe 2-serie Coupé komt namelijk op een ingekorte versie van het CLAR-platform te staan, een basis die we ook onder onder meer de huidige 3- en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *