Hennessey Performance maakt 1.000 pk sterke SUV

Hennessey Performance heeft een 1.000 pk sterke pick-up op basis van de RAM TRX klaargestoomd. Het gevaarte is vernoemd naar de wolharige voorvader van de olifant en heet voluit Mammoth 1000 SUV.

Het Amerikaanse Hennessey Performance heeft wel iets met uitgestorven dieren. Zo vernoemde het onder meer heftig aangepaste Ford’s F-150 Raptor en Bronco naar de Velociraptor, een als we de Jurassic Park- en Jurassic World-films mogen geloven altijd slecht gehumeurd uitgestorven reptiel. Voor de naamgeving van aangepaste versies van de Ram TRX put Hennessey Performance zijn inspiratie uit een recenter tijdperk. Dit is de Mammoth 1000 SUV, een tot SUV omgebouwde versie van Ram’s sportiefste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *