Aston Martin V12 Speedster eert DBR1

Met de Speedster V12 zette Aston Martin een hele speciale open tweezitter neer, die van zichzelf al de nodige overeenkomsten vertoont met oude raceauto’s van het merk. Nu gaat Aston Martin daarin nog een stapje verder.

De tot slechts 88 exemplaren gelimiteerde V12 Speedster wordt namelijk voorzien van een wel heel duidelijke knipoog naar het verleden. De foto’s spreken wat dat betreft eigenlijk al voor zich. De auto is gespoten in dezelfde kleur als Aston Martins meest succesvolle raceauto ooit, de DBR1 uit de jaren 50. Het groene kleurtje heet toepasselijk ‘Aston Martin Racing Green’ en ook de witte stip waar het racenummer in hoort te staan op zowel de zijkanten als de motorkap is aanwezig. Verder heeft-ie verchroomde lamellen in de grille en accenten in de lederen bekleding in dezelfde groene kleur.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *